Kultúra

2014.01.07. 09:22

Huszti Péter és Piros Ildikó Kései találkozása

Veszprém - Huszti Péter és Piros Ildikó szereplésével a Kései találkozás című romantikus történetet mutatják be a Veszprémi Petőfi Színházban.

Balla Emőke

Technikai okok miatt A kaktusz virága című zenés játék helyett Alekszej Arbuzov Kései találkozás című romantikus történetét láthatják a nézők január 11-én, szombaton este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban, a Vendégjáték bérletben. A József Attila Színház produkcióját Kerényi Imre rendezte. Három Kossuth-díjas alkotó, két színész és egy rendező nyújt át egy kedves mesét a szerelemről.

Alekszej Arbuzov műve Huszti Péter és Piros Ildikó előadásában az ország több pontján aratott nagy sikert. A történet szerint a tengerparti gyógyszálló betege éjszakánként meglepő dolgokat művel; mezítláb mászik az ablakon át, hogy etesse a sirályokat és énekeljen a szanatórium holdfényes kertjében. A főorvos magához rendeli, hogy számon kérje rajta, miért nem tartja be az intézmény rendjét. A nő és a férfi vitájából lobban lángra a szerelem. A férfi és nő "kései találkozásának" történetét idézi meg a színdarab, bájjal és humorral, könnyel és mosollyal. Tolnay Klári és Mensáros László egykori legendás szerepét most Piros Ildikó és Huszti Péter alakítja.

A Veszprémi Petőfi Színház közönsége a Vendégjáték bérletben láthatja a népszerű produkciót. Az előadásra a megvásárolt jegyek érvényesek vagy igény esetén visszaválthatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!