Kultúra

2014.06.18. 15:15

Két város példás zenei együttműködése

Pápa - Élmény a fülnek szlogenükkel különleges zenei csemegéket kínál a város zeneszerető közönségének a Győri Filharmonikus Zenekar a 2014-15-ös évadban.

Nagy Imre

Az együttműködést szerdán délelőtt erősítette meg dr. Áldozó Tamás és Fűke Géza, a zenekar igazgatója.

A város polgármestere hivatalában fogadta a vendéget, aki beszámolt az új, szimfonikus zenekari bérletsorozatról. - A példaértékű együttműködés jegyében igyekszünk tartalmas szórakozást, kikapcsolódást biztosítani a pápai zenebarátoknak. Így Szulák Andrea énekesnőt, majd Orosz Zoltán harmonikaművészt látjuk vendégül Pápán. A harmadik koncerten Csajkovszkij Diótörője és Kodály Háry Jánosa hangzik el, ám közben Berecz András Kossuth-díjas kiváló művész mesél majd - fogalmazott Fűke Géza.

Fűke Géza és Áldozó Tamás példaértékűnek nevezte az együttműködést, ami további koncertek szervezését eredményezi (Fotó: Nagy Imre)

- Azt reméljük, hogy ez a kezdeményezés szépen épül tovább, és Pápán is kialakul egy olyan igényes közönség, amire számíthatunk más zenei programok szervezésénél is - mondta Áldozó Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!