Kultúra

2014.06.04. 14:25

Romantikus, zenés komédia

Veszprém - A Lulu című zenés bűnügyi komédiát mutatja be június 14-én, szombaton az Ivancsics Ilona és Színtársai a Hangvillában.

Marton Attila

A szentendrei társulat a Pannon Várszínház meghívására érkezik Veszprémbe. A Koltai Róbert rendezte Lulu főhőse egy fiatal pár, akik egy furfangos játék révén mesés összeghez jutnak, s a pénzt megpróbálják elrejteni, azonban tervük balul sül el. Az előadás középpontjában a szerelem van, a romantikus történet - amely bűnügyi színezetet is kap - voltaképp tévedések játéka, mondta a Naplónak Ivancsics Ilona, a társulat művészeti vezetője. Hozzátette, a színház egyik feladata amellett, hogy tükröt tart a mindennapok valóságának , hogy ellazítsa az embereket a mai zűrzavaros világban. A darab főbb szerepeiben Koltai Róbertet, Végh Juditot - aki a Jóban-Rosszban című sorozatban is játszik -, Kertész Pétert és Ivancsics Ilonát láthatják majd a nézők. A bűnügyi komédiában számos Fényes Szabolcs és Szenes Iván sláger is elhangzik, köztük a Nemcsak a húszéveseké a világ és a Hallo, Cherry. Az előadást korábban országszerte sikerrel játszotta a társulat.

Ivancsics Ilona, Király Adrián, Koltai Róbert és Kertész Péter 

A veszprémi vendégelőadás előzménye, hogy néhány hónapja a Pannon Várszínház bemutatta Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabját a Pest megyei városban. A szentendrei színtársulat most az akkori látogatást viszonozza. A hét éve működő Ivancsics Ilona és Színésztársai jelenleg a Barbara című erdélyi rock-musical őszi ősbemutatójára készül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!