Kultúra

2015.01.22. 14:35

Megyebál aukcióval - Műalkotásokra, borkülönlegességekre licitálhatnak

Az idén hetvenéves Napló és a Pannon Lapok Társasága régi hagyományt elevenít fel azzal, hogy február 14-én megyebált rendez.

Kutasi Zsófia

A bálon aukció is lesz a Veszprém megyei művészek által felajánlott alkotásokból és egyedi borkülönlegességekből. Az így befolyó támogatás a megyeszékhely Steinway versenyzongorájának beszerzéséhez járul hozzá.

A tárlatot megtekintette Navracsics Tibor európai uniós biztos, a rendezvény fővédnöke is. Németh F. Bernadett, a Napló főszerkesztője társaságában az egyik kiállított festményt tanulmányozza (Fotó: Balogh Ákos)

A kiállítást csütörtökön a Hangvillában megtekintette Navracsics Tibor, az Európai Unió kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa, a rendezvény fővédnöke. A bálon a résztvevők a tombolajegyek megvásárlásával a Csolnoky Ferenc Kórház Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány javára is adakoznak. Fellép – többek között – a Légierő Zenekar, az Armstrong-műsoráról ismert Dervalics Róbert és a Búgócsiga Music Production. Részletek és jegyigénylés: [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!