Kultúra

2016.12.08. 15:25

Megjelent a Veszprém megyei Prémium magazin téli száma

Veszprém - Hogyan változnak a karácsonyi szokások itthon és külföldön? Mit üzen az adventi várakozásról a veszprémi érsek?

Napló információ

Milyen évet zárnak és mit remélnek a következőtől a nagyobb cégek vezetői? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok, akik belelapoznak a magazin téli számába.

Az újságárusoknál, áruházakban és a Napló ügyfélszolgálati irodáiban kapható színes, szórakoztató kiadvány címlapsztorija a pápai születésű Zsédát, az országosan ismert és kedvelt énekesnőt mutatja be, aki őrzi pápaiságát és szülei iránti tiszteletét. Annak is utánajárt a magazin, hogyan él és mit gondol a gazdaság helyzetéről a máig megyei kötődésű bankelnök, Bod Péter Ákos.

A megyeszékhelyen mutatkozott be végzős színészként Alföldi Róbert, a vele való beszélgetés nem mindennapi életútját, művészi és emberi hitvallását vázolja fel. Ahogyan szintén feltárja titkait a kiadványban a várpalotai születésű Nyilasi Tibor, az élő focilegenda, akiért még ma is megdobbannak a Fradi-szívek.

Épp 35 esztendeje, 1981 novemberében vehette át Nyilasi Tibor a második legjobb európai góllövőnek járó Ezüstcipőt Párizsban Fotó: Hatlaczki Balázs

A magazin további tartalmából:

- Kémszemmel a Balaton-brigád - németek a magyar tengeren

- Klausz Melinda, a sokoldalú villámkarrierista

- Military Girls - Lányok katonaruhában

- A régi-új kamarai elnök, Markovszky György

- A kézműves csokoládék balatoni királynője

- A kaszkadőrlegenda visszanéz

- Salföldi műtermek titkai

- Kolostor az erdő mélyén

- A nagyvázsonyi Zichy-kastély története

- Az olasz divat irányai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!