Kultúra

2017.02.15. 15:05

Zene, irodalom, színház - Összművészeti programsorozat indul

Veszprém - Összművészeti programsorozat várja az irodalom, a zene és a színház rajongóit a Hangvillában februárban.

Kutasi Zsófia

Likó Marcell és a Vad Fruttik együttes, Géczi János, az Athenaeum Kiadó, a Pannon Várszínház és a Veszprémi Programiroda Kft. három egymáshoz kapcsolódó rendezvényt szervez február 18-24. között a Hangvillában.

Likó Marcell Énekelt és el nem énekelt dalok című kötetének bemutatója február 18-án 17 órai kezdettel a Hangvilla kávézójában lesz. A bemutatón Likó Marcell és Géczi János, a kötet szerkesztője válaszol a nézők kérdéseire is.

A Bunkerrajzoló című előadás kortárs ősbemutató a Likó Marcell énekesről megjelent azonos című könyv színpadra állításával
Fotó: Pannon Várszínház

Ugyanezen a napon 19 órakor Géczi János-Likó Marcell-Vad Fruttik: A Bunkerrajzoló című életrekonstrukciójának előadása lesz a Hangvilla színháztermében, a Pannon Várszínház társulatának előadásában. A Bunkerrajzoló című előadás kortárs ősbemutató az énekesről megjelent azonos című könyv színpadra állításával. Február 24-én 21.30 órakor a Hangvilla Expresszójában a Vad Fruttik együttes lép fel.

Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója elmondta, a programsorozat egy új kezdeményezés, mely az irodalom, a zene és a színház kedvelőit szólítja meg. A komplex kulturális esemény hívószava az összművészetiség, amely egyben jellemző A Bunkerrajzoló című előadásukra, melyet bérletszünetben is játszanak.

Az igazgató szerint a kulturális események terén a társművészetek megjelenése, a műfaji határok rugalmassága egyre meghatározóbb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!