Kultúra

2017.07.25. 16:25

Lehet, hogy Rubint Réka megver minket

A Roast lesz a Dumafüred egyik legnagyobb durranása, amelyben Kiss Ádám, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Dombóvári István és Hajdú Balázs égeti kőkemény - de vicces - beszólásokkal Schobert Norbit. Interjú a műsorvezetővel, Bálint Ferenccel.

Hogy viseli Norbi az égetést?

- Szerintem imádja, mert amikor mi nem szívatjuk, akkor önmagát szokta. Elég csak arra gondolni, amikor azzal jött elő, hogy a citrom gyógyítja a rákot, vagy hogy a kokain nem olyan addiktív, mint a cukor.

Mindki kegyetlen perzselő?

- Mindannyian szépen odapörkölünk neki. De semmi öncélúság: amit Norbi kap, azért keményen megdolgozott.

Volt már, hogy megsértődött az alany?

- Az előadásokon soha nem sértődik meg Norbi. Legfeljebb másnap, amikor megérti a poénokat.

Van tabutéma az előadáson?

- Mi egymásnak is beszólogatunk, ott nincs tabu. Norbival sem bánunk kesztyűs kézzel, de nála mindig ott a lehetőség, hogy előadás után megvár minket Rubint Réka, és megver.

Megsajnálják a végére?

- Akik bevállalják a Roastot, tudják, mire vállalkoztak. Norbi amúgy sem mimózalelkű.

Schobert Norbi ügyes a visszavágásban?

- A Roast mint műfaj közel áll hozzá, csak a végén nem zsírt éget, hanem minket.

Milyenek eddig a közönség reakciói?

- A közönség imádja a műsort, a Roast sikeres formátum, mert Norbit mindenki ismeri, minket meg mindenki szeret. Ez egy szórakoztató verbális bokszmeccs, ami senkinek nem okoz maradandó sérüléseket.

A programot a Balaton Szabadidő és Konferencia- központban (Balatonfüred, Horváth Mihály utca) tartják. Az első előadás napja július 21., péntek, a program 30-áig, vasárnapig tart. Minden este két előadás lesz fél hétkor, majd este kilenckor is. A megyekártyás előfizetőink húsz százalék kedvezménnyel vehetik meg a belépőjegyeket a Napló veszprémi ügyfélszolgálati irodájában, Veszprém, Kossuth utca 10. szám alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!