Kultúra

2017.07.09. 15:23

Több mint önfejlesztő - Könyv 50-es nők együtt címmel

50-es nők együtt címmel jelent meg Büky Anna író és Ross Andrea tréner könyve, mely egyedülálló a hazai könyvpiacon, hiszen nincs olyan, kifejezetten az ötvenes nőknek szóló könyv, mely szókimondó stílusban, valós tapasztalatok alapján világítana rá, miként tehetné egy nő eredményesebbé, teljesebbé az előtte álló éveket.

Napló információ

Büky Anna írónő a mű kapcsán elmondta, a könyv részben regényes életrajz, melyben a szerzőpáros remek humorral tárja az olvasó elé a legfontosabb kérdéseket.

– A jó értelemben vett hétköznapi nőkhöz szól, akik élik az életüket, dolgoznak, több területen is teljesítenek, de már foglalkoztatja őket a kérdés, mire számíthatok, mit várhatok még az élettől – mondta el a könyv kapcsán Büky Anna írónő, aki szerzőtársa, Ross Andrea tréner segítségével közösen látott neki a feladatnak, hogy megalkossák a megfelelő útmutatót, mely önvizsgálatra készteti az olvasókat.

– A saját tapasztalatainkon keresztül beszélünk ezekről az évekről, nyíltan, őszintén, hiszen fontosnak tartottuk, hogy végre kimondjuk azokat a kérdéseket, tapasztalatokat, melyek ezt a korosztályt foglalkoztatják.

Büky Anna arra is rámutatott a mű kapcsán, hogy a statisztikák alapján ma Magyarországon körülbelül 1 619 000 ember tartozik egy olyan ötvenes korosztályban, amellyel kapcsolatban elsősorban már csak a betegségeket emlegetik, pedig ezeket az éveket, évtizedeket nem szabadna elpazarolni. A könyv ebben segít, és utat mutat egy olyan élvezetes életmódhoz, mely mindenki számára elérhető, mely segít átértékelni a még az olvasókra váró évek fontosságát, s melynek szerves része a mindennapokat felfrissítő testmozgás is.

Az idén megjelent 50-es nők együtt már most kiemelkedő népszerűségnek örvend és sikeres bemutatók jelzik a hatalmas igényt, mely abból fakad, hogy eddig nem volt példa hasonló kezdeményezésre. A könyv nem egy klasszikus önfejlesztő könyv, sokkal inkább kendőzetlen, szókimondó, ám segítő szándékú irányjelző, mely megmutatja, hogy az ötvenes nő nem élete felénél, hanem élete csúcsán jár, s csak rajta áll, milyen minőségben fogja élete hátralévő részét tölteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!