Kultúra

2006.06.21. 22:00

A Boteviskolagálája

Mórocz Zsolt

A gálamûsor megnyitóján Katanics Sándor, a Lovassy gimnázium igazgatója a Botev iskola emlékkönyvébõl idézett gondolatokat. Kiemelte, az utódok folytatják a megkezdett hagyományokat, a pedagógusok munkájukkal kiváló szakmai közösséget hoztak létre. A diákok a tanulmányi munkában évrõl évre szép eredményeket érnek el. A Botev iskolában végzett tehetségek a Lovassyt is erõsítik.
Szauer István, a Botev igazgatója elmondta, az iskolában a diákok közül sokan vesznek részt szakkörökben, ének- és tánccsoportokban, együttesekben, sokan járnak zeneiskolába. A gálamûsoron közel kétszáz gyermek lépett fel. A színes és látványos mûsor során a diákok kalotaszegi legényest, botos és üveges táncot, mesét adtak elõ, zongorán, hegedûn és fuvolán játszottak, árny- és bábjátékot és színdarabot mutattak be, volt balett, kánkán és latin tánc, a mûsort a tornászok elõadása zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!