Kultúra

2014.03.09. 17:17

A természet színei

Ajka – Bánhelyi József harmatcseppjei varázslatosan csillognak, a virágai szépen nyílnak és hervadnak.

Sipos Ottó Tibor

Ajkán a Városi Múzeumban, március 7-én, a Természet színei című tárlatot  Bölcskeiné Kocsis Zsuzsa, a művelődési központ szakmai vezetőjének köszöntő szavai után Tihanyi György, a fotóklub elnöke nyitotta meg.

A tárlat megnyitóján Bölcskeiné Kocsis Zsuzsa, Bánhelyi József az alkotó, Tihanyi György (balról) (Fotó: Sipos Ottó Tibor)

 

- Bánhelyi József munkái között megtalálható az utcaképektől a természetfotóig, a naplementétől a kerti tó fotózásáig minden. A fényképezőgép hű társa a szerzőnek, mindig nála van. Az általa készített képek szépen kidolgozottak, jól használja a digitális technika nyújtotta lehetőségeket, a makro-fotói élnek, harmatcseppjei varázslatosan ragyognak, a virágai szépen nyílnak és hervadnak, így maradandó élményt nyújtottak a megnyitón résztvevőknek, s nyújtanak mindazoknak, akik március 31-ig felballagnak a Templomdombra, és megtekintik a tárlatot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!