Kultúra

2010.12.03. 20:20

Családi bemutatkozás

Balatonalmádi - Itt helyük van a dinasztiáknak, a jó embereknek, a jó képzőművészeknek, akik meg tudják tölteni ezt a kiváló teret - mondta Czuczor Sándor a Magtár Bor-és Rendezvényházban.

Horváth Éva

Zongor Gábor és lányai Klára, Roni és Fruzsina közös kiállításának megnyitóján köszöntötte így a vendégeket a nyugalmazott gimnáziumigazgató. Közölte: ő már volt vernisszázson (kiállításnyitó), finiszázson (kiállítászáró), ez pedig most beszédmasszázs.

Természetesen sok és sokszínű látnivalóval a falakon. Roni, a formatervező iparművész ezúttal festményekkel, Gábor, az apa a tőle megszokott ironikus táblaképekkel, Fruzsina, a diplomás ápoló a színes lepkék, körök után a különböző betegségeket szépnek mutató festményekkel, Klára pedig patchwork-ökkel és tréfás textilfigurákkal mutatkozott be.

Szerepet kapott az édesanya, Purda Zsuzsanna is, aki beszélt arról, milyen négy olyan ember életét összehangolni, akik a művészetet polgári foglalkozása mellett művelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!