Cseh Sörfesztivál

2019.06.13. 11:00

Élőzenés sörfesztivál a pápai kastély udvarán

A Játékfesztivál kísérőprogramjaként ez alkalommal is az Esterházy-kastély udvara ad otthont a Cseh Sörfesztiválnak június 14. és 16. között.

Polgár Bettina

Boros Katalin, a Cseh Sörfesztivált szervező Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője a helyszínen tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Játékfesztivál idei programkínálata rendkívül gazdag, amivel nem szeretnének konkurálni, inkább azt segítenék elő a kastélyudvaron, hogy a kellemes időben hűsítő csapolt sörökkel, beszélgetéssel és zenével kapcsolódjanak ki az ide látogatók.

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője
Fotó: Polgár Bettina

Az élőzenés programok minden este 20 órakor kezdődnek, ezenkívül pedig gépi zene várja a kastélyudvarra érkezőket. Június 14-én, pénteken 20 órától egy amerikai háromtagú fiatal rapcsapat szórakoztatja a vendégeket, és velük együtt pápai táncosok lépnek fel. Június 15-én, szombaton DJ szolgáltatja a zenét, június 16-án, vasárnap pedig a zene mellett 16 órától 22 óráig habpartival várják az érdeklődőket. Egy hétszer 14 méteres medencében lehet játszani, hűsölni, aztán pedig tovább kóstolgatni a söröket.

A fesztivál során tucatnyi csapolt cseh sör közül lehet válogatni, melyeket üveges formában is kínálnak majd. A sörök mellől az ízletes ételek sem hiányozhatnak, a kastélyban működő kávézóban pedig fesztiválmenüvel készülnek a hétvégére, többek között sörben sült csülök is szerepel az étlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában