film határok nélkül

2017.10.10. 14:12

Emily Blunt és Tom Cruise elhozza újra a holnapot

Végre egy jó hír A holnap határa sok rajongójának: elkészült a 2. rész forgatókönyve, és a rendező, Doug Liman valamint a két szupersztár főszereplő, Tom Curise és Emily Blunt is készen áll a folytatásra.

De sajnos, egy rossz hír is jár hozzá: nincs rá esély, hogy a film 2020 előtt a mozikba kerüljön, hiszen az összes résztvevőnek sok dolga van mostanában, és nagyon nehéz egyeztetni őket.

„Ez nem olyan, hogy a stúdió azt mondja, volt egy sikeres filmünk, facsarjunk ki még többet belőle. A folytatás azért fog elkészülni, mert az első résznek nagyon sok rajongója van, akik folyton azt kérdezték tőlem meg Tomtól és Emilytől, hogy miért nem láthatják újra ezeket a hősöket. És addig mondták, míg egyszer össze nem jöttünk hármasban, és megbeszéltük, hogy megcsináljuk. És ehhez járul még egy nagyon jó forgatókönyv.”

– nyilatkozta a rendező.

A második rész állítólag azért is különleges lesz, mert megmagyarázza mindazt, ami az időhurokba került katona körül zavaros maradt az elsőben. Csak győzzük kivárni...

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!