Helló, nyár!

2018.07.12. 09:12

Zavartalanul bulizhatunk – Csütörtökön akár 25 fok is lehet!

Végre félredobhatjuk az esernyőket, hiszen csütörtökön ismét melegszik az idő.

veol.hu

Csütörtökön eleinte még gyakran lesz erősen felhős az ég felettünk, délután azonban már a napsütésé lesz a főszerep. Csapadék nem érkezik. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet 25°C közelében tetőzik.

Pénteken sokat süt a nap, de nem lesz teljesen zavartalan. A mérsékelt északnyugati szelet egy-egy élénk széllökés is kísérheti. A hőmérséklet reggel 16°C-ig csökken, a maximum elérheti a 27°C-ot – írja a vmeteo.hu

A hétvége is nyárias idővel kecsegtet, szóval napszemcsit fel, mutatjuk, hogy csütörtökön milyen bulikon élvezheted a napsütést!

VeszprémFest

Szerdán Ziggy Marley elfoglalta az Aréna színpadát, és a nézők szívét is, instaposztban köszönte meg a közönség szeretetét:

Csütörtök este 20 órakor pedig folytatódik a buli a VeszprémFesten. A História Kert Nagyszínpadán két koncertet is láthatunk a 18.30-as kapunyitást követően 20.00 órától Aloe Blacc, majd 22.00 órától Amy MacDonald lép színpadra.

A Jezsuita Kertbe is érdemes lesz lelátogatni, hiszen 19 órától Lajkó Félix és Jojo Mayer (USA) tart ülőkoncertet. A két művész igazi kalandra hívja a közönséget.

Rozé, Rizling és Jazz Napok

Nagy öröm, hogy a csütörtök estét – várhatóan- nem mossa el az eső, ugyanis a Rozé, Rizling és Jazz Napok nem tud hová menekülni az időjárás elől. Cserébe a mai napon szintén három formációval találkozhatunk a fesztivál színpadán, az Óváros téren:

2018. július 12.

18.00-19.30 | Berkecz Evelyn Quartet

20.00-21.30 | Medicolor együttes

22.00-23.30 | The Bluesberry Band

A teljes programot, az előző napi tudósításokat, galériákat, és egyéb információkat mind megtaláljátok a veol.hu Rozé, Rizling és Jazz Napok aloldalán! Ne feledjétek, a veol.hu együtt bulizza végig veletek a hetet, személyesen és online is. Találkozz velünk a fesztiválon, vagy nézd élő webkamerán keresztül otthonról a koncerteket nálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában