keresd magad a galériánkban!

2018.07.10. 12:09

Így buliztatok hétfőn a Rozé, Rizling és Jazz Napokon!

A Rozé, Rizling és Jazz Napok negyedik napján, hétfőn kint jártunk a fesztiválon, hogy megnézzük, hogyan buliznak a veszprémiek.

Horváth Virág

Bár kevesebben voltak kint a Rozé, Rizling és Jazz Napok hétfőjén, mint az azt megelőző hétvégén, ez csupán annyit jelent, hogy már le lehetett ejteni egy tűt a földre. Hiába hétköznap, az Óváros tér ismét megtelt. Gyerekek, felnőttek, babakocsik, bohócok, kutyák (ja nem, kutyák nem jöhetnek be a fesztiválra), szóval minden életkor, és nem képviseltette magát ezen a hétfői estén.

A veszprémiek vájt fülű emberek, nemcsak zeneileg, hanem a borok tekintetében is- mondta el nekünk Zsandár Tamás, a Rozé, Rizling és Jazz Napok egyik szervezője. Legutóbbi szavazásunk alkalmával az is kiderült, hogy bár a jó bort és a jó zenét egyaránt szeretik az itteniek, a fesztivál mégiscsak barátokkal jó, találkozások helyszíne ez a minden tekintetben színes kavalkád.

A veol.hu-nak is sikerült egy ilyen találkozás, elcsíptük ugyanis Süle Zsoltot a bódéknál. Vasárnap a színpadon is találkozhatott vele az, aki ellátogatott Temesi Berci koncertjére, ahol Zsolt is vendégszerepelt. Elmondta, hogy minden nap kilátogat a fesztiválra, inspirálja őt a közeg, a koncertek, és mindig kedvet kap zongorázni, ha itt jár. Falusi Mariann koncertjét a nézők soraiban ő maga is végigénekelte.

Süle Zsolt is jól érezte magát a koncerteken Fotó: Horváth Virág / veol.hu

Az este katartikus befejezése volt Falusi Mariann Királyok és Királynők előadása. A We are the world klasszikusa mellett helyet kapott Michael Jackson Will You Be There című száma is, természetesen felcsendült a Halleluja, a Szerelem az utolsó vérig, és még nagyon sok tökéletes feldolgozás, a legnagyobb megdöbbentést (számomra – a szerk.) a " target="_blank" rel="nofollow noopener">Queens of the Stone Age No one knows című dalának a feldolgozása jelentette. A metál banda cseppet sem könnyed eposzát Falusi Mariann és a zenekar olyan könnyedséggel gyúrta át jazzé, hogy nemhogy szóhoz, levegőhöz is nehezen jutottunk.

A fesztivál még 5 napig tart, ha élményekre vágysz, semmiképp ne hagyd ki!

Te is kint jártál hétfőn a fesztiválon? Keresd meg magad képeinken!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában