Mindent mindenkiért!

2019.03.21. 17:30

Jótékonysági gálát szerveztek a megyei kórház gyermekosztályáért

Számos művész és fellépőcsoport együttműködésével szerveztek jótékonysági gálát a megyei kórház gyermekosztálya megsegítésére szombaton Mindent mindenkiért! címmel a Hangvillában.

Leitner Vera

Látványos zenés, táncos produkciókkal kápráztatták el a közönséget

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Lakatos Anita tavaly nyáron döntötte el, hogy valamilyen módon támogatni szeretné a a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályát. A jelenleg csecsemő- és kisgyermekápoló felnőttoktatási képzésben tanuló lány kezdeményezésének eredményeként szervezték meg Magyar Jánossal, a Pannon Várszínház művészével közösen a kétfelvonásos jótékonysági gálát Mindent mindenkiért! címmel szombaton a Hangvillában.

Látványos zenés, táncos produkciókkal kápráztatták el a közönséget Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az adománygyűjtésre a kórházban működő Emberkék Alapítvánnyal közös együttműködés útján találtak lehetőséget, így az alapítvány révén az est teljes bevételét a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztálya korszerűsítésére, egy új szívultrahang-készülék megvásárlására tudták felajánlani.

Gajzer Éva gyermekgyógyász, a kórház gyermekosztályán működő Emberkék Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, az osztály működése számára nagy segítség az alapítvány, így a Mindent mindenkiért! gála bevétele nagyban hozzájárulhat a drága kardiológiai készülék megvásárlásához.

A gálán Grecsó Zoltán, Ignácz Laura, a Bonita Sporttánc Egyesület, a FootNotes Dance Company, a Victoria Art & Sport Egyesület, Bach-Izsa Regina, Budai Márton, Kádár Szabolcs János, Kárpáti Barbara, Kovács Ágnes Magdolna, Lakatos Anita, Magyar János és bandája, Simonyai Lujza, Süle Zsolt, Váczi Violetta és Viszt Tünde énekes, zenés, táncos produkcióit tekinthették meg a nézők.

Az est házigazdájaként Pap Lívia színésznő és Gelencsér Ábel, a Pannon Várszínház fiatal tehetsége működött közre.

A belépőjegyek megvásárlása mellett a helyszínen kihelyezett urnák és az alapítvány bankszámlájára történő közvetlen utalás révén további adományozásra is lehetőség nyílt, így végül összesen négyszáznegyvenkétezer forintot sikerült összegyűjteni a kórház gyermekosztálya számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában