ünnepváró koncert

2019.12.22. 07:00

Karácsonyra hangolták a pápai Szent Benedek-plébánia híveit

Az Ex Trió együttes adott ünnepváró hangversenyt szombaton a Szent Benedek-templomban.

Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió/Napló

A pedagógusokból álló, Mátics Mónika (ének), Zotter Katalin (hegedű, ének), és Szücs Zoltán (gitár, ének) alkotta zenei formáció fellépésén a karácsonyi, vokális, többszólamú dallamok mellett felcsendültek könnyűzenei dalok (például Dés László és Bereményi Géza Hóesés című dala, Sebestyén Márta és Wolf Kati egy-egy száma), valamint egy instrumentális zenemű, Pachelbel D-dúr kánonja simogatta a lelkeket.

A Zotter Katalin, Mátics Mónika és Szücs Zoltán (balról) alkotta Ex Trió zenekar karácsonyi dallamokkal bűvölte el közönségét Fotó: Laskovics Márió/Napló

Szijártó László plébános ajándékcsomaggal köszönte meg a felemelő koncertet, illetve elmondta, nagyon aktuális volt az enyhe időjárásban az ünnepre hangoló élmény. Számára különleges ajándék volt, hogy a pappá szentelésekor kapott vezérigéje (Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak) is elhangzott megzenésítve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában