megyekártya

2017.10.13. 09:24

Múzeumba fél áron megyekártyával

Hűséges olvasóink kedvezménnyel vehetnek jegyet októberben a programunkhoz csatlakozó múzeumokba.

Napló

Szombaton a Laczkó Dezső Múzeumba és az intézmény további három kiállítóhelyére léphetnek be fél áron.Októberben a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. a megyekártyaprogram keretében hirdette meg a Múzeumok hónapja sorozatot, amelyben a PLT-megyék múzeumait és látogatóközpontjait mutatjuk be a közönségnek. Szombaton a Laczkó Dezső Múzeumba és kiállítóhelyeire invitáljuk olvasóinkat. A múzeum állandó és időszaki kiállításaival, köztük A kis herceg című regényhez kapcsolódó tárlattal várják a látogatókat.

A múzeum mellett a kedvezmény a Bakonyi Ház, a Hősök kapuja és a Tűztorony kiállítóhelyekre való belépéskor is érvényes, megyekártyával mindenhova ötven százalékkal olcsóbban lehet jegyet váltani szombaton. A kiállítóhelyekre emellett félárú kombinált jegy is vehető: a felnőttek 2200 helyett 1100 forintért, a diákok és nyugdíjasok 1100 forint helyett 550 forintért juthatnak tiketthez a megyekártya felmutatásával. A családok szintén nagy kedvezményt vehetnek igénybe ezen a napon: két felnőtt legfeljebb négy gyermekkel négyezer forint helyett kétezer forintért látogathatja az intézményeket. (Egy kártyával legfeljebb öt ember veheti igénybe a kedvezményt.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában