Kultúra

2011.03.07. 13:10

Pályázat középiskolásoknak

Megyei körkép - A Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola Tehetségpont pályázatot hirdet a gazdasági élet iránt érdeklődő tehetséges középiskolás tanulók részére.

Tremmer Tamás

A Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola az iskola fennállásának 115. évfordulója alkalmából tette közzé felhívását. A jubileumi pályázat két fordulóból áll, s két korcsoportban hirdették meg, ennek megfelelően a pályázati témák is msáok.
 
A 9-10. évfolyamosok két témakör közül választhatnak: saját lakóhely, lakókörnyezet gazdasági életének bemutatása; illetve Tudatos vásárló vagyok  mit kell tudnom a fogyasztóvédelemről. A 11-13. évfolyamosok témakörei: saját lakóhely, lakókörnyezet gazdasági életének bemutatása kérdőíves felméréssel, elemzéssel; illetve egy szabadon választott cég marketingtevékenységének bemutatás.

A verseny két fordulóból áll. Első körben az elkészített pályaműveket el kell juttatni a kiíró Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskolába, ennek határideje március 25-e. Második fordulóban az elkészített pályázatról prezentációt kell tartani a szakközépiskolában, erre maximum 10 perc áll rendelkezésükre. A bemutató április 13-án (9-10 évfolyam) és április 14-én lesz.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre az Ifjú Közgazdász Napok Gála keretében kerül sor, amelyet április 21-én a Veszprém Városi Művelődési Központban tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!