várnak minden korosztályt

2018.06.16. 08:00

Pápán a játékról szól az egész hétvége

A borongós időjárás ellenére már pénteken délután, a 28. Pápai Játékfesztivál nyitónapján zsúfolásig megtelt a Fő tér.

Polgár Bettina

A péntek délutáni programokon szépszámú érdeklődő vett részt Fotó: Polgár Bettina / Napló

Vasárnap estig rengeteg programlehetőséget kínál minden korosztály számára a játékfesztivál.

Pénteken a Fő téren többek között a Pápai Musical Stúdió kedveskedett játékkal a legkisebbnek, emellett fellépett Pápa Város Fúvószenekara és koncertet adott az Ocho Macho, az Erzsébet ligetben pedig a Zaporozsec biztosította a szórakozást.

A péntek délutáni programokon szépszámú érdeklődő vett részt Fotó: Polgár Bettina / Napló

A hétvégén a Várkertben, illetve a Fő téren számtalan játék és alkotóműhely vár majd a gyermekekre. Népi játszótér, társasjáték, hordóvonat, babasziget, illetve mászófal és vízi játékok egyaránt rendelkezésre állnak majd. A várkerti színpadon szombaton és vasárnap délután zenés-táncos műsorok is biztosítják a kikapcsolódást.

A fesztivált szervező Jókai Mór Művelődési és Szabad-idő Központ színházépületénél szombaton 19 órától tánc-ház várja az érdeklődőket, a Fő téren pedig 21 órától a Wellhello ad koncertet.

Vasárnap 20.30-tól a Vegas Showband biztosítja a szórakozást a Nagytemplom előtt, majd tűzijátékot láthatnak a program vendégei, végül pedig zárópartival fejeződik be a játékfesztivál.

Emellett számos kísérőprogram közül válogathatnak a kikapcsolódni vágyók. Többek között makett- és bélyegkiállítás, miniolimpia, természetjáró túra, óriás szimulátorshow, továbbá vendégcsalogató népi étel- és italkínálat is gazdagítja majd a 28. Pápai Játékfesztivált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában