kiállítások, koncertek és tűzijáték

2018.06.14. 17:01

Pénteken kezdődik a Pápai Játékfesztivál

Számtalan programmal várja három napon át, június 15. és 17. között az érdeklődőket a 28. Pápai Játékfesztivál.

Polgár Bettina

Idén is rengeteg játékkal készül a fesztivált szervező Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Fotó: Polgár Bettina / Napló

Június 15-én, pénteken 16 órától Szűcs Édua karikaturista alkotásaiból nyílik kiállítás a Szent István iskolában. 17 órától vidám játék várja a kicsiket a Pápai Musical Stúdió közreműködésével a Fő téren, 18 órától Pápa Város Fúvószenekara lép fel, 21 órától az Ocho Macho ad koncertet, majd „térbuli” zárja a programokat a Nagytemplom előtt. Az Erzsébet ligetben 19 órától fiatal zenészek lépnek színpadra, 23.30-tól pedig a Zaporozsec koncertezik.

Idén is rengeteg játékkal készül a fesztivált szervező Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Fotó: Polgár Bettina / Napló

Június 16-án, szombaton és 17-én, vasárnap a Várkertben, illetve a Fő téren számtalan játék és alkotóműhely vár majd a gyermekekre. Szombaton 21 órától a Wellhello ad koncertet a Nagytemplom előtt, vasárnap 20.30-tól pedig a Vegas Showband biztosítja a szórakozást, majd tűzijátékot láthatnak a Fő térre ellátogatók.

Mindemellett számos kísérőprogram, többek között makett- és bélyegkiállítás is gazdagítja majd a 28. Pápai Játékfesztivált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában