Kultúra

2013.12.10. 15:09

Prima-díj Oberfrank Pálnak

Veszprém - Közép-magyarországi Regionális Prima-díjat ítéltek oda a magyar közművelődés kategóriában Oberfrank Pálnak, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatójának.

Az elismerést színpadi elfoglaltsága miatt testvére, Oberfrank Péter vette át. A regionális Prima-díjakat hat kategóriában – színház- és filmművészet, oktatás és köznevelés, építészet, építőművészet, sport, zeneművészet és népművészet – ítélte oda a zsűri. A nyertesek személyéről az előkészítő bizottság javaslata alapján a szakmai zsűri mellett a Prima Primissima Alapítvány és a VOSZ Közép-magyarországi Regionális Szervezete kibővített elnöksége döntött. A Közép-magyarországi Regionális Prima-díj 2013 további nyertesei: Karinthy Márton (magyar színház- és filmmű-vészet), Mihály Gábor (magyar képzőművészet), dr. Szabolcs Zoltán (magyar tudomány), Lőrincz Tamás (magyar sport), Bognár Szilvia (magyar zeneművészet).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!