négynapos vigasság

2019.07.03. 20:33

Szent László-napi búcsúra várták a vendégeket Aszófőn

Gazdag programokkal, a balatoni kistelepülés lakosságát és nyaralóközönségét megszólító koncertekkel zárult az Aszófői Vigasságok és a Szent László-napi búcsú négynapos rendezvénye.

Jákói Bernadett

A négynapos program a helyi Dallamvilág Musical Csoport gálaműsorával zárult Fotó: Jákói Bernadett

Fotó: Jákói Bernadett

Előrendezvényként a Mú­zsánk, a Balaton című kiállítás megnyitóját és Rakonczai Imre fergeteges koncertjét követően a hétvégén betekinthettek az érdeklődők a Szent László-templomba a helyi Dékány Erzsébet kalauzolásával. Emellett napközben sportprogramok, rendőrségi kutyabemutató, népi játékpark, Fabók Mancsi Bábszínháza, Rudi bohóc produkciója, papírsárkány-készítés és -reptetés várta a legkisebbeket, a családok, baráti közösségek szabadtéri főzőversenyre nevezhettek, majd annak eredményhirdetésén a csapatok értékes jutalmakat nyerhettek, melyeket Keller Vendel polgármester adott át a résztvevőknek.

A négynapos program a helyi Dallamvilág Musical Csoport gálaműsorával zárult Fotó: Jákói Bernadett

Az idősebb korosztály Ihos József humoristának, Scheer Lívia aszófői illetőségű énekes opera- és operettműsorának tapsolhatott. A Búgócsiga Zenekar szombat esti utcabálja és a koncert biztosította a remek hangulatot, szórakoztatta a közönséget a Lóci játszik zenekar is. Vasárnap a Szent László-búcsú záró programjaként este újra megtelt a rendezvénysátor, a helyi, 15 éves Dallamvilág Musical Csoport tehetséges fiataljai, énekesei léptek színpadra: Színház az egész világ című sikeres gála­műsorukból adtak elő részleteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában