Kultúra

2010.09.23. 18:56

Táncdalfesztivál a tv-találkozón

Veszprém - Az egykori táncdalfesztiválok hangulata elevenedik meg a pénteken kezdődő Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál esti koncertjén.

Balla Emőke

Szakmai beszélgetésekkel, közönségtalálkozókkal kezdődik a Kamera Hungária műsorfesztivál a Veszprém Arénában. Veszprémből jelentkezik a Duna Televízió élő kívánságműsora, majd a Comedy Central, a Tv2 és az RTL Klub  népszerű műsorvezetőivel, riportereivel és a Jóban-Rosszban sorozat  színészeivel találkozhatnak a nézők.

Az ünnepélyes megnyitó péntek este fél hétkor lesz. Ekkor kezdődik a Táncdalfesztivál update című koncert is. A Böhm György rendezésében színpadra kerülő egyedülálló válogatáskoncert különlegessége, hogy a mindenki által ismert slágereket többek között az új generációs tévés vetélkedők sztárjai adják elő, akik az újrahangszerelt daloknak új színt és értelmezést adnak. A műsort Novák Péter vezeti, fellép többek között Dolhai Attila, Falusi Mariann, Király Viktor, Malek Andrea, Oláh Ibolya, Szulák Andrea, Tabáni István, Tóth Vera.

A rendezvényt kiemelten támogatja lapcsoportunk kiadója, a Pannon Lapok Társasága, a Napló  pedig médiatámogató.

 

Jegyértékesítés a Napló ügyfélszolgálatán, Veszprém, Szabadság tér 15. alatt, telefon: 06-88413-661. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!