40 év után

2018.08.21. 07:00

Zenés múltidézés a várpalotai galériában

Közel 40 év után újra a Seans együttes muzsikájára bulizhattak a várpalotaiak.

Szabó Péter Dániel

Körmöci Judit is együtt énekelt a zenekarral az esten Fotó: Szabó Péter Dániel

Noha a hajdan Fülöp Csaba, Wágner László és Deák Ferenc alkotta trió ezúttal Deák Ferenc dobos nélkül állt színpadra, így is fergeteges hangulatot varázsoltak a Nagy Gyula Galériába. Az egykor a Palota Szállóban muzsikáló együttes ugyanis a nyolcvanas évek magyar, illetve külföldi világslágereit hozta el az estre, melyet a közönség is nagy örömmel fogadott. Lantos Erika ötlete nyomán mintegy féléves szervező munka eredményeként állt színpadra a csapat. Fülöp Csaba a billentyűk mestere, 26 éve Németországban él és több mint ezer kilométert tett meg, hogy a zene időgépe segítségével felidézze a hajdani rajongókban a letűnt kor hangulatát.

Körmöci Judit is együtt énekelt a zenekarral az esten Fotó: Szabó Péter Dániel

Wágner László „Pedro” az együttes gitárosa bár Magyarországon él, évtizedek óta nem lépett a várpalotai közönség elé. Az est folyamán néhány spontán előadónak is tapsolhatott a nagyérdemű. Lantos Ádám a pódiumon bizonyította azt, hogy a klasszikus mellett a könnyűzenében is otthon van. Míg a vendégek soraiból kiszólított Körmöci Judit, a hetvenes évek népszerű dallamaival csábította a táncparkettre a lelkes közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában