Kulturális videók

2017.05.10. 14:32

Nem hagy alább az alkotókedv - Újra aranykorát éli Pannon Egyetem Fényképészköre

Veszprém – Voltak időszakok, mikor kevesebben voltak, volt, hogy egyszerre harminc taggal büszkélkedhetett a Pannon Egyetem Fényképészkör (PEF). Jelenleg újra aranykorát éli az alkotócsoport, ezt bizonyítja az egyetem B és C épületét összekötő közösségi térben nyílt színes, gazdag kiállítás is.

Leitner Vera

– Jó látni, hogy a csoport 2009 februárja, a megalakulása óta még mindig fenn áll – mondta el Ruppert Tamás, a fényképészkör alapító elnöke a keddi megnyitón. – Fontos, hogy az egyetemisták között, akiket egyébként nehéz megmozgatni, még vannak ilyen körök, mint a Pannon Egyetem Fényképészkör.


Ruppert Tamás

Régen több hasonló volt – emlékezett vissza Ruppert Tamás, s hozzátette, bízik benne, hogy a hasonló alkotócsoportok újra divatba jönnek. Biztatónak véli azt is, hogy a PEF jelenleg ismét aranykorát éli.

 

A kedden nyílt kiállításon a fényképészkör tagjai kedvenc fotóik közül összesen harminchatot mutattak meg a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!