10°

Laza

4 éve
Pápa - Két alkalommal is tapsolhatott a közönség szombaton az amerikai légierő Európában koncertező Beatzenekarának, a Touch and Go-nak. A csapat már járt Pápán, így a délután három és ötórai koncertre sokan voltak kíváncsiak.
4 éve
Veszprém - A Veszprém Főegyházmegyei Karitász újjáalakulásának 20. évfordulója alkalmából tartott jótékonysági koncerten szombaton 18 órakor a Petőfi Színházban a Muzsikás együttes lép fel.
4 éve
November 24-én este, egy nagyszabású ünnepség keretében hirdették ki a D.J. Szövetség néven is ismert Magyar Lemezlovas Egyesület díjazottjait. Az év lemezlovasának a közönség szavazatai alapján Sterbinszky-t választották.
4 éve
Már csak négyet kell aludni, hogy egész éjjel partizhassunk! Budapesten a Dj, aki megtáncoltatja az embereket!
4 éve
Harminc éves jubileumának újabb eseményeként a zenekar történetét feltáró könyvet jelentet meg a Bikini.
4 éve
Vadonatúj érzés címmel jelenteti meg első önálló nagylemezét a Megasztár című televíziós tehetségkutató verseny legutóbbi szériájának nyertese, Radics Gigi. Az énekesnő új albuma november 12-étől lesz elérhető.
4 éve
Leforgatta új videoklipjét a Sugarloaf. A zenekar választása a legutóbbi album, az Instant Karma címadó szerzeményére esett, a kisfilmet ugyanis már régóta ígérgették a rajongóiknak. Hogy a csúszásért kárpótolják őket, rögtön két változattal rukkoltak elő.
4 éve
A jövő évben várhatóan utolsó alkalommal turnéztatja Európában a Pink Floyd mesterművét, a The Wall című dupla album anyagát a világhírű zenekar alapító gitáros-énekese, Roger Waters. A monumentális produkció hazánkban is látható lesz, Roger Waters 2013. augusztus 25-én mutatja be Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban.

Legolvasottabb

1
Tárjuk fel értékeinket!
2
Napi keresztrejtvény
3
Születésnapot ünnepel a Gödör Klub
4
Előzetesbe helyezték a több százmilliós kárt okozó fakereskedőket
5
A hősök előtt tisztelegtek az aradi vértanúk emléknapján
a balhés helyszín
Újra felléphet Justin Timberlake az NFL-döntő félidős műsorában
1071,8 kilós / 21 perce
Joel Hollandé a világ legnagyobb tökje
Kiállították a hétvégén a New York-i Botanikus Kertben azt a több mint egytonnás tököt.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
torkon szúrta / 37 perce
Megkéselt egy orosz rádióst Moszkvában
falopásért / 1 órája
Főbe lőtték a román rendőrök
a vágyak tárgya / 1 órája
Miért nőnemű a hajó?
a népesség 10%-a érintett / 3 órája
Kideríthették, mi okozza a diszlexiát
BL Yacht Club / 3 órája
Zongora és vitorláshajó -Különleges videó népszerűsíti a Balatont!
veol.hu
forradalom / 3 órája
Hazaszeretetet és küzdeni tudást tanulhatunk '56 hőseitől
Marton Attila