Laza

2011.02.05. 09:37

Rába-parti dzsembori

A hazai zenei élet kiválóságai az idén is tiszteletüket teszik majd Körmenden, ahol a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik az AlteRába Fesztivált.

Szabó Péter Dániel

Jó hír a bulizóknak, hogy az egyedi hangulatú dzsembori ezúttal már négy napig tart majd, a helyszín ezúttal is a Rába Park Szabadidőcentrum. A fellépők most közzétett kistája alapján bizton állítható, hogy nem fogunk unatkozni. H. Szalay Balázs sajtófőnöktől megtudtuk, a július 21. és 24. között a folyóparton olyan csapatok szórakoztatják majd a nagyérdeműt, mint a rockzene hazai ikonjainak is bátran nevezhető Tankcsapda, a reggae magyarországi helytartójának tartott Ladánybene 27, az egyedi stílusban mozgó Heaven Street Seven, hogy Lovasi Andrásról és a Kiscsillagról ne is beszéljünk.

Ha ez nem lenne elég, bazsevál majd a 30Y, az Alvin és a Mókusok, a Depresszió, a Kowalsky meg a Vega, a Pál Utcai Fiúk, szívünk csücske a Vad Fruttik, s persze a hazai pálya előnyében bízó, egyébként kiváló vasi csapat az Ocho Macho. A nemzetközi vonalat az Ausztriából érkező Lunaffair biztosítja, a sógorok zenei palettájának meghatározó zenekara a nagy Rammstein nyomdokain izgalmas és progresszív muzsikát produkál majd. Persze a hagyományoknak megfelelően a II. AlteRábán eddig kevésbé ismert, de tehetséges fiatal zenekarokat is megismerhetnek a fesztiválozók.




További zenei hírekért klikk!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!