Laza

2011.08.02. 09:19

''Gubancba fúlt'' a melltartórekord

London - Gigászi gubanc akadályozta meg, hogy új hosszrekord szülessen melltartóláncból: a 200 ezer alsónemű annyira összegabalyodott, hogy az aktivisták feladták a küzdelmet a táv felénél.

MTI

Nagy-Britanniában próbálkoztak azzal, hogy megdöntsék a világcsúcsot, amely 166 ezer, zsinórban egymáshoz kötött melltartó, a csúcstartó ország pedig Ausztrália. A brit próbálkozás szervezői beszerezték ugyan a 200 ezer - adományozásból összegyűlt - melltartót, ám amikor eljött a "kötészet" napja, az alsóneműk egyre jobban összegubancolódtak a lelkes kapkodásban, és 9 óra megfeszített munka után az állomány fele még dobozban volt.

A szervezők kilátástalannak ítélték a helyzetet és kénytelenek voltak elnapolni a rekordkísérletet. Ugyanakkor közölték, hogy továbbra is örömmel fogadnak melltartóadományokat. Az akció szervezői a mellrák és a családon belüli erőszak ellen fellépő brit alapítványok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!