Laza

2008.07.26. 02:29

Mit jelent valójában?

Megyek horgászni. Valódi jelentése: Útközben bedobok néhány kupicával, majd álldogálok a folyóparton a kezemben egy bottal, mi-alatt a halak biztons ...

Szép Orsolya

Megyek horgászni. Valódi jelentése: Útközben bedobok néhány kupicával, majd álldogálok a folyóparton a kezemben egy bottal, mi-alatt a halak biztonságban úszkálnak a vízben. Teljesen mindegy, hogy milyen színűre festeted a konyhát. Valódi jelentése: Persze, csak amennyiben nem festeted kékre, zöldre, rózsaszínre, pirosra, sárgára, szürkére, feketére vagy egyéb más színre, kivéve a fehéret. Segíthetek a vacsora készítésében? Valódi jelentése: Miért nincs már az asztalon? Jó ötlet, szívem. Valódi jelentése: Soha nem fog sikerülni és működni. Én egész nap magamban fogok röhögni a kárörömtől. Hosszú lenne elmagyarázni Valódi jelentése: Halvány gőzöm sincs, hogyan működik. Újabban egyre többet mozgok, sportolok. Valódi jelentése: A távirányítóban kimerült az elem. El fogunk késni. Valódi jelentése: Végre van okom, hogy olyan gyorsan vezessek, mint egy őrült. Úgy főzöl, mint az anyám. Valódi jelentése: ő is a füstérzékelőt használta időmérésre, amikor főzött.Pihenj egy kicsit, szívem. Agyondolgozod magadat. Valódi jelentése: Nem hallom a meccsközvetítést a porszívótól.Természetesen figyeltem rád. Csak hát nekem is megvannak a magam gondjai. Valódi jelentése: Azt találgattam, hogy az a vörös hajú pipi hord-e melltartót?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!