Laza

2012.11.10. 12:00

Önálló albummal jelentkezik Radics Gigi

Vadonatúj érzés címmel jelenteti meg első önálló nagylemezét a Megasztár című televíziós tehetségkutató verseny legutóbbi szériájának nyertese, Radics Gigi. Az énekesnő új albuma november 12-étől lesz elérhető.

Zalai Hírlap

Radics Gigi mindössze 16 évesen, de üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei életbe, hiszen Magyarországon akkora fölénnyel, mint ő, korábban senki nem nyert tehetségkutató versenyt. Az énekesnő karrierje most újabb mérföldkövéhez érkezett, hiszen elkészült első olyan albuma, amelyen már valóban neki írt dalok szerepelnek. Ezeket részben nemzetközileg elismert dalszerzők, köztük a magyar származású Kelemen Huba, aki négy dalt írt Radics Giginek, s elsősorban neki köszönhető, a korábban Britney Spears, az N’ Sync, a Backstreet Boys és Brandy karrierjét is egyengető Jack David Elliot, illetve a Leona Lewis számára írt albumával Grammy-díjra is jelölt Pascal Guyon is csatlakozott a szerzői team-hez.

Az említettek mellett szerzőkét és hangszerelőként hazai szakemberek - köztük Rakonczai Viktor, Rácz Gergő, Szabó Zé, Tabár István, Krajczár Péter és Kardos Norbert - is dolgoztak a lemezen, illetve három dal megírásában maga az énekesnő is részt vett. Az albumon egy duett is helyet kap, ebben Bereczki Zoltán lesz Radics Gigi partnere.

Az album lemezbemutató koncertjét november 28-án tartják a budapesti MOM Kulturális Központban, ahol Bereczki Zoltán mellett Bochkor Gábor és Rakonczai Viktor is látható lesz. Az énekesnőt a Savaria Szimfonikus zenekar kíséri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!