Laza

2011.03.19. 11:15

Tóth Gabi a rock hercegnője

Harmadszor díjazta a Glamour az Év Nőit, az olvasók hét kategóriában szavazhattak kedvenc hírességeikre. Tavaly is jelölték, idén azonban befutóként állhatott a színpadra Tóth Gabi, aki a legjobb énekesnőnek járható díjat vette át.

Szausev Xénia

A vagány sztár, a kereskedelmi csatorna tehetségkutatójának felfedezettje, nagy utat tett meg Tapolcától Budapestig. Kissé vadóc és hóbortos stílusa, kislányos, szeretnivaló bájt rejt. Gabi, aki több mint huszonhárom ezer olvasó szavazata alapján lett az év legjobb énekesnője, már a gála előtt is izgatottan nyilatkozott nekünk: elárulta, párja Roli a munkája miatt nem tudott vele tartani. Nagyon kár, mondja, mert mindketten imádják az ehhez hasonló színes bulikat, ahol jót lehet beszélgetni és nem utolsó sorban kapcsolatokat szerezni.
 
Sokan borítékolták a győzelmét, Gabi mégis meglepődött.
 - Nem számítottam rá és most nagyon büszke vagyok, hiszen ez egy olyan elismerés, amely a népszerűségről szól. Mindennél többet jelent számomra a közönség véleménye, a rajongóim éltetnek, ők az én bíráim, tapsuk, elismerésük azt mutatja, jó úton haladok, jó az, amit csinálok - nyilatkozta Gabi, aki nem rejti véka alá távlati terveit sem, szeretné, ha külföldön is megismernék.

- Túl vagyok egy imázsváltáson, 23 éves elmúltam és sokat fejlődtem az utóbbi időben, szakmailag és érzelmileg egyaránt. Tovább kell lépnem, fejlődnöm és remélem, hogy a közeljövőben mindez a zenémben, dallamimban is megmutatkozik majd - mesélte.
 
A vadóc énjét soha nem adná fel, mégis úgy érzi megkomolyodott és ezt érzelmesebb, líraibb stílusú dalai is érzékeltetik. A külső átalakulás sem maradt el, de a rajongóknak nem kell aggódniuk. Gabi nem változik Barbie babává, nyugtat meg minket, csupán a nőies oldalát villantja elő, alkatban és az öltözködésében is. Már a minapi gálán is észlelheto volt a sztár átalakulása. A változatosságért, és attraktív ruhákért rajongó Gabi a gálaesten Forgó Diána Napsugár divattervező kreációját viselte, s nem mulasztotta el hangoztatni, minden téren több lehetoséget kell adni a fiatal, magyar tehetségeknek.

Gabi szerint a Glamour-parti hangulatos volt, jól sikerül, sokan voltak. Egy közelgő jótékonysági gálaműsor miatt mostanában próbákról próbákra jár, megtudtuk, hamarosan újabb produkcióban láthatjuk a kereskedelmi csatornán, ahol csodálatos hangjával kápráztat el bennünket.
Elég volt című, tavaly megjelent albuma, igazán sikeres lett, jelenleg egy 15 állomásos turnéra készül, emellett több jótékonysági és társadalmi rendezvényen is képviseltetei magát, többek között az Egészség hídja és a Megnézheted magad felhívásban is.
 
- Sosem szabad elfelejteni honnan jöttünk - vallja Gabi, aki szerint ez az élet egyik alapszabálya és Veszprémi megyei lányként igyekszik hű maradni elveihez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!