Lóerő

2011.07.21. 14:47

Rendőrségi verseny megyei helyszínelőknek

Veszprém - Első alkalommal rendezték meg a megyében a közlekedési baleseti helyszínelők versenyét, amelynek eredményei alapján a kecskeméti országos döntőn a megyét Barkó István és Répás Zoltán zászlósok képviselik.

Halmos György

A Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett versenyen hat megyebeli rendőrkapitányság tizenkét baleseti helyszínelője mérte össze a tudását mind közlekedési, mind szakmai tesztben, illetve ügyességi pályán mutatták meg, hogy urai a gépjárműnek is. Az indulóknak hat gyakorlati feladatot is meg kellett oldaniuk. 

A versenyen elért eredmények: legjobb KRESZ-teszt - legjobb szakmai teszt: Répás Zoltán (veszprémi kapitányság). Legjobb gyakorlat: Balatonfüredi Rendőrkapitányság csapata. Legügyesebb autós helyszínelő: Barkó István zászlós (Balatonfüred).

Összetettben első helyet ért el Répás Zoltán, a második Barkó István, harmadik helyezett pedig Horváth Gergő főtörzsőrmester (Balatonfüredi Rendőrkapitányság) lett.

Csapatban első helyezést Balatonfüred, második helyet Veszprém, harmadikat pedig Tapolca ért el.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!