Lóerő

2012.06.01. 20:35

Új név: Motorsport Csatorna

A Pannon Lapok Társasága által működtetett F1csatorna.hu F1-es weboldal ezentúl új néven érhető el: motorsportcsatorna.hu.

PLT

Az F1csatorna néven ismertté vált Forma1-es internetes oldal folyamatos átalakuláson esik át. Mivel már nem csak a Forma-1 történéseire fókuszál a weblap, így a névváltoztatás sem maradhatott el. Június 1-től  Motorsport Csatorna néven fut tovább az autósportok híreiről egyre szélesebb körben beszámoló szaklap.

Az oldal szerkesztői még januárban kérték olvasóikat, hogy töltsék ki kérdőívüket, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy  a Forma1 világán túl milyen versenyszériákról olvasnának szívesen. A több, mint 500 válasz kiértékelése során kiderült, hogy bőven van igény más autósport-kategóriák hírei, beszámolói iránt is.

Ami nem is csoda, hiszen több versenyszériában próbálnak szerencsét magyar pilóták. A nemzetközi túraautó-világbajnokságban (WTCC) Michelisz Norbert, a kamion eb-n a szombathelyi Kiss Norbert, a Forma-1-es futamok betétszériájaként is ismert GP3-ban pedig Kiss Pál Tamás próbál minél több érdemet szerezni a magyar autósportnak.

A szerkesztőség hosszas vívódás után végül arra jutott, hogy némileg megújulva, de a régi név hagyatékát továbbra is magában hordozva motorsportcsatorna.hu (röviden mcsatorna.hu) néven fut tovább a weblap. Az oldal főszerkesztője továbbra is Kelemen Attila, a helyettesi feladatokat pedig Vámosi Péter látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!