Szokatlan látvány

2022.08.23. 19:00

Különleges utassal a tetején érkezett Veszprémbe egy autó

Meglehetősen furcsa, ám egyben megmosolyogtató jelenségnek lehetett szemtanúja az, aki Székesfehérvár felől érkezett a megyeszékhelyre kedden délután.

Elekes Gergő

Fotó: Elekes Gergő / Veol.hu

A Veszprém útjain történő furcsa esetekhez mondhatni hozzászoktunk már, hiszen portálunkon is gyakran felbukkanak a magukat Forma-1-es pilótának képzelő sofőrök, a különleges parkolási szituációk, de az sem szokatlan, ha dinoszauruszok bukkannak fel egy-egy úton, akik az állatkertbe igyekeznek. Sőt, egyszer az igazi Mikulást is sikerült lencsevégre kapni! Ezúttal egy újabb furcsa alakot pipálhatunk ki a képzeletbeli listánkon. 

Kedden délután, Székesfehérvár irányából a város felé közeledve egy nagy rózsaszín tárgyon akadt meg a szemem, amit elsőre nem is igazán tudtam beazonosítani. Pláne, hogy ez a valami az előttem néhány méterre haladó autó tetején foglalt helyet. A járművet megközelítve aztán fény derült a titokra: egy rózsaszín gumiflamingó érkezett meg városunkba, aki először megtekintette az egyik Budapest úti benzinkutat, majd miután észlelte, hogy ez nem a keresett célállomás, visszatért a belváros felé haladók közé, megmosolyogtatva ezzel a közvetlen környezetében szinte mindenkit. Természetesen mindezt a megfelelő biztonsági intézkedéseket betartva, szorosan rögzítve tette meg.

Fotós: Elekes Gergő / Veol.hu

Kérdezhetné a kedves olvasó, hogy ez most miért is akkora hír? A válasz szerintem egyszerű: egy őszinte mosolyra manapság nagyobb szükség van, mint valaha!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!