Lóerő

2016.02.12. 09:17

A járművásárlás útvesztőjében

Magyar és külföldi papírokkal, eltérő felszereltséggel, nem létező telefonszámmal bukkant olvasónk használtautó-hirdetésre.

Heffler Péter

Egyik, neve elhallgatását kérő veszprémi olvasónk használtautó-vásárlással kapcsolatos tapasztalatai miatt kereste fel a Naplót. Elmondása szerint nem különösebben jártas ebben a témában, ezért kicsit tartózkodva nézett körül az internetes „piacokon”. Félelme hamar beigazolódni látszott, ugyanis közel tíz perce kereste az általa megálmodott autóhoz legjobban passzolót, mikor máris észrevett egy turpisságot.

Forrás: http://autoplace.hu" target="_blank"


Forrás: autovizsla.hu

– Automata váltós autót képzeltem el magamnak, és ugyan nem terepjárót, de megakadt a szemem egy nagyon kedvező árfekvésű Nissan Qashqaion – mondta veszprémi olvasónk. – Elolvastam az autó leírását, és nem tetszett, hogy külföldi papírokkal kínálják, így tovább nézelődtem. Nem telt bele pár perc, egy másik oldalon ismét felfedeztem az autót, ahol már magyar papírokkal hirdették, teljesen más felszereltséggel és műszaki érvényességgel – tette hozzá olvasónk, aki aztán még három oldalon megtalálta az említett autót, más-más adatokkal, mellettük nem kapcsolható telefonszámmal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!