Lóerő

2017.08.03. 15:10

Folytatódik a szlalomsorozat

VESZPRÉM - Közel kéthavi nyári szünet után folytatódik az SR Sport Egyesület által szervezett Dunántúli Szlalomkupa.

Az év második felében a már megszokott bakonyszentlászlói, kisbéri futamok mellett olyan helyszínek adnak otthont a bajnokságnak, mint Ács és Pécs, ahol még nem voltak szlalomversenyek. Pécsen ugyan már a tavalyi bajnokságban is volt verseny, de most új, hosszabb nyomvonallal bíró helyszínen várják majd a száguldás szerelmeseit a Pécs Plázánál.

A legközelebbi rendezvény augusztus 13-án, Ácson, az Arrabona Rally Club szervezésében kerül lebonyolításra egy kiváló iparterületen.

A rendező Bognár Gábor elmondta, hogy a terület alkalmas a különböző nyom-vonalak kialakítására, így hosszú távon gondolkodnak
a terület versenycélú hasznosításában, amiben a terület tulajdonosa is partner. A továbbiakban is több verseny lebonyolítását tervezik. A mosta-ni pálya nyomvonala is vál-tozatosnak mondható, hiszen technikás, tempós és látványos elemeket is tartalmaz majd' a kétezer méteres aszfaltcsík.

A DSZK következő futamainak helyszínei és időpontjai: 2017. augusztus 13., Ács; 2017. augusztus 19., Pécs; 2017. szeptember 2., Kisbér; 2017. szeptember 17., Ács; 2017. október 22., Bakonyszentlászló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!