Lóerő

2010.12.09. 15:39

Gyorsabban váltó férfiak biztosításban

Veszprém - A legtöbben este otthon, nyugodt körülmények között szerződnek, de napközben órákat töltenek az interneten azzal, hogy megtalálják a legjobb ajánlatot, áll a CLB alkusz cég által kiadott a biztosítási szokásokat vizsgáló közleményében.

Szijártó János

A kötelező biztosításokra kihegyezett kampány első két napján az átszerződők 79 százaléka férfi volt, olvasható még a cég közleményében. További érdekesség az is, hogy a legkorábban biztosítást kötők többnyire suzukisok voltak, ők mintegy hatszor annyian látogatták a biztosítási portált, mint más gépjárművek tulajdonosai.

Utánuk a Fordosok és a Wolkswagen tulajdonosok következtek, hasonló arányban.  Minden eddiginél többen váltottak biztosítót, legalábbis a CLB független biztosítási alkusz cégnél, ahol már az első napokban ötször annyian szerződtek át másik biztosítóhoz, mint tavaly ilyenkor. A cég felméréséből kiderül, hogy a férfiak számára fontosabb a kötelezőbiztosítás-váltás, mint a nőknek. Az idei kampány első két napjában az átszerződők hetvenkilenc százaléka férfi, huszonegy százaléka pedig nő volt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!