HIRDETÉS

2018.04.27. 17:09

Itt a tavasz elő, a kabriókat: Fiat 124 Spider (x)

Az új Fiat 124 Spider már 2016 óta hódítja meg a kocsirajongók szívét. Közel 50 évvel az eredeti Fiat 124 Spider után, most visszatér a modell, hogy megújult külsővel és felturbózott belsővel folytathassa elődje küldetését.

A márkára olyan jellemző védjegyek mint az ikonikus olasz formatervezés most sem hiányozhat, mégis képes hű maradni elődjéhez, s közben újra is értelmezni azt. A biztonsági és vagyonvédelmi funkciókat az új kiadásban a kényelmi és a praktikus technológiákkal ötvözték az újdonsült autótulajdonosok legnagyobb örömére.

Az új Fiat 124 Spider révén visszatér a Fiat egyik ikonikus alakja, a Fiat történelem meghatározó tagja, hogy az új generáció számára is elérhetővé tehesse a klasszikus vonalakba burkolt menetdinamikát. A Fiat célja az új modellel az volt, hogy az olasz roadster-élményt a legmagasabb szintre emelje és vásárlóinak a klasszikus olasz formatervezésű autót, a legfejlettebb technológiával és biztonsági szint mellett kínálja.

Az 1,4 literes MutiAir turbómotor 140 lóerővel, kézi kapcsolású sebességváltóval várja, hogy az utakat szeljük, miközben a belsőben megannyi modern szenzor és számítógépes rendszer rejtőzik.

A múlt és a jelen találkozása, egy újraértelmezett dizájnban

A Fiat 124 Spider egyszerre tiszteleg a hagyományoknak és a múltnak, miközben a modern technológia legmagasabb szintjét is belecsempészi a széria és a limitált kiadású példányokba. Az autó 1,4 literes négyhengeres Turbo benzinmotorral van felszerelve, amely hátsókerék-hajtásban, 140 LE-re képes, miközben a maximális forgatónyomatéka 240 Nm.

A kerekeket egy hatfokozatú kézi sebességváltóval vezérelhetjük, miközben a felfüggesztéseknek köszönhetően sokkal jobb kormányzás, kanyarodás és féktávolság kényezteti a vezetőket.

Az autóban a rezgések csillapításával a zajokat is minimalizálták, így komfortos és kényelmes utazást tesz lehetővé akár hosszabb távokon is.

A Fiat 124 Spider a tökéletes kabrió élmény varázsával ajándékozza meg tulajdonosát, hiszen a lenyitható vászontető könnyedén és egyszerűen üzemeltethető. A belső egyaránt modern és klasszikus. A formák és ívek a régi modellre hasonlítanak, mégis olyan technológiai újdonságokat rejtenek mint a 7 colos érintőképernyő, a digitális rádióvevő, a Bluetooth kihangosító, a fűthető ülések és a kulcs nélküli nyitás.

A külön rendelhető Bose prémium rendszerrel pedig prémium hangtechnika is bekerül a kocsiba, összesen 9 hangszóróval, amelyek között a fejtámaszokba épített dupla hangszórók még kiemelkedőbb hangzás biztosítanak.

Az új Fiat 124 nem csupán egy autó, a sok közül!

A modern idők egyik leggyönyörűbb autójaként e Fiat modell az 1966-os Spider stíluselemeivel gyönyörködtet, miközben modern belsővel a legújabb technológiákat alkalmazza. A belső teret az utasok igényei szerint tervezték, így minden prémium minőségű és megfelelő méretű.

Az anyagok és a kidolgozottság minden egyes porcikájában a maximálisat nyújtja, az utasok legnagyobb kényelmét szolgálva ezzel.

A legendás autóból ezért egy limitált szériás „Anniversary” kivitelt is készített a Fiat, amelyből mindösszesen 124 darabot gyártott. Ezek az egyedi sorszámozású modellek a Rosso Passione fényezések mellett, prémium fekete bőrüléseket is kaptak. Bár a limitált széria beszerzése nem olyan egyszerű, az új Fiat 124 Spider megtalálható a fiatszabo.hu kínálatában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!