26. Taxi4 Veszprém Rallye

2019.07.08. 07:00

Izgalmasra sikerült a veszprémi raliverseny

A 26. Taxi4 Veszprém Rallye a Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős győzelmével zárult.

Juhász-Léhi István

A Veszprém-rali ezúttal is tele volt látványos szakasszal, a résztvevők kilenc gyorsaságit teljesítettek

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Bútorék rögtön az élre álltak, és a második gyorsasági szakaszt is behúzták az elsőhöz hasonlóan. A magyar bajnokság élén álló Vincze, Bacigál kettős számára a veszprémi viadal egy defektet követően már ezen, a második gyorsasági szakaszon véget ért. A harmadik szakasz is Bútoréké volt, őket Balogh és Ollé követte.

Nem sokkal dél után vette kezdetét a második kör. A negyedik gyorsasági szakaszt a mezőny alternatív útvonalon teljesítette Neukirchnerék sajnálatos balesete miatt. A mezőny a kislőtéren folytatta, ahol Ollé zsebelte be a szakaszgyőzelmet.

A Veszprém-rali ezúttal is tele volt látványos szakasszal, a résztvevők kilenc gyorsaságit teljesítettek
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A hatodik gyors Baloghé lett, majd a következőt ismét Bútorék nyerték. A nyolcadikon és a kilencediken még Turán villantott, ám ez a nap az egyik nagy visszatérőé volt. A nem hivatalos végeredmény: 1. Bútor–Tagai (Skoda Fabia R5), 2. Hadik András–Kertész Krisztián (Ford Fiesta R5), 3. Balogh János–Holczer Dániel (Skoda Fabia R5).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!