Lóerő

2015.06.11. 12:20

Öreg jármű nem vén jármű

A Veszprémi Motoros Egyesület idén negyedik alkalommal rendezte meg a Veszprémi veteránmotoros-találkozót és veteránalkatrész-börzét szombaton az Aréna parkolójában.

Heffler Péter

A Veszprémi Motoros Egyesület a benzingőz szerelmeseinek különleges programmal kedveskedett szombaton a Veszprém Aréna parkolójában, ahol egy különleges napot tartottak veterán járművekkel a főszerepben. A rendezvényt számos program kísérte, melyek között a sok érdeklődő mindegyike megtalálhatta - a két-, és négykerekű különlegességek csodálása mellett - a számára érdekes elfoglaltságot. Száznál is több motor, és százharminc régi autó fordult meg a Veszprém Aréna parkolójában szombaton. A rendezők ugyanis idevárták a Balaton Classic Ramada Grand Prix futam oldtimer résztvevőit is. résztvevőt. Természetesen ezúttal sem maradhatott el a szokásos városi felvonulás, melynél a veterán motorosok többek között érintették az egyetemi városrészt, a Budapest utat és az Óváros teret is.

A Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság bemutatókkal, a Veszprémi Autós-Motoros Iskola pedig egy motorkerékpár-szimulátorral is készült, illetve látható volt az a Pannonia T 5-ös is, melyet a Veszprémi Motoros Egyesület még február 28-án árverezett el egy nagyszabású rendezvényen a Hangvillában., és ami nyugodtan nevezhető a világ legdrágább Pannóniájának. Ezen felül városnézés veterán autóbusszal, véradás, koreai masszázsbemutató, illetve a gyerekek számára ugrálóvár színesítette a rendezvényt.

 

A Veszprémi Motoros Egyesület továbbá már most várta a Motoros Nő, Benzintyúk és Motoros Fiú szépségversenyre a jelentkezőket, ami a szeptemberi III. Snóbli motoros túra egyik új programja lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!