Tapolcai versenyző érte el az abszolút legjobb időt a Sopia-Net Szlalomverseny

Nyolcvan versenyző nevezett az október 9-én rendezett Sopia-Net Szlalomverseny az InterCars kupáért második fordulójára.

Napló

A kategóriák legjobbjai a kupákkal Fotó: SR Sportegyesület

A Pécsi Expó parkolója már jól ismert helyszíne a közkedvelt derbiknek, így minden kilátogató tudta, hogy milyen remek versenyre számíthat. Ügyes kezű pilóták vezette gyors autók küzdöttek egymással a tizedmásodpercekért. A nyolcvan indulónak négyszer kellett teljesítenie a tempós szlalompályát, és a négy köridőből az egy legjobb teljesített idő adta a végeredményt.

Az abszolút legjobb időt már sokadszor a Tapolcáról érkezett Szollár Norbert érte el Suzukijával, akit Tisza Ákos és Till István követett a dobogón.

Szollár Norbert abszolút első a Suzukijával

A kategóriák legjobbjai, I. kategória: 1. Mulicz László (Veszprém), 2. Varga Balázs. II. kategória: 1. Till István, 2. Balogh Tihamér, 3. Papp Zoltán. III. kategória: 1. Szollár Norbert (Tapolca), 2. Tóth Gergely, 3. Nagy Lajos. IV. kategória: 1. Váry Kovács Gergő (Ajka), 2. Horváth Ádám, 3. Biros Adrián. V. kategória: 1. Tisza Ákos, 2. Pazaurek János, 3. Hodoscsek Zoltán (Veszprém). VI. kategória: 1. Cserveni Kornél, 2. Tóth Szilárd, 3. Keller Ferenc. VII. kategória: 1. Dicső Dominik, 2. Resál Martin, 3. Tóth Marcell. VIII. kategória: 1. Bagyinszky János, 2. Fonay Zalán, 3. Lábady Balázs. IX. kategória: 1. Juhász Judit Lilla, 2. Kovacsics Petra, 3. Huzián Lilla. X. kategória: 1. Bózsa Gergő, 2. ifj. Mészáros Attila, 3. Kovács Félix. XI. kategória: 1. Fejes Norbert, 2. Ratting Viktor, 3. Mészáros Attila.

A kategóriák legjobbjai a kupákkal
Fotó: SR Sportegyesület

A Dunántúli Szlalomkupa következő pontgyűjtő futamára, a Bakonyszentlászló Kupára, amely a helyi bajnokság zárófutama is lesz, október 16-án kerül sor a bakonyszentlászlói bányatelepen, ahol a futam és bajnokság díjkiosztójára is sor kerül. A tét hatalmas, hiszen sok kategóriában még nem dőlt el a dobogós helyezések sorsa, így ismét izgalmas versenyen szurkolhatunk kedvenc versenyzőinknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!