lehet egy kerékkel kevesebb?

2019.06.13. 17:00

Vakmerő produkciók a Harley-fesztiválon

Kétoldali porckorongsérvvel is vállalta a show-t az Open Road Fesztiválon Erdős Csaba kaszkadőr, akit az orvosa kifejezetten megkért, hogy ne üljön motorra, de neki el kellett jönnie.

Molnár Sándor

A meglepő látványt nyújtó, első rész nélküli motoron jót derült a közönség Fotó: Molnár Sándor/Napló

Fotó: Molnár Sándor/Napló

Emellett az egyes, kettes csigolyája is ki volt mozdulva, de azt a helyére rakták, és a bal alkarjában is van egy részleges izomszakadása, sőt egy nappal a bemutató előtt még homlokon is ütötte magát egy 30 kilogrammos vasrúddal. Így aztán a népszerű motorosról elmondható, hogy szó szerint rájár a rúd mostanában, de ez sem tántorította el őt.

A meglepő látványt nyújtó, első rész nélküli motoron jót derült a közönség Fotó: Molnár Sándor/Napló

– Az elsőn is itt voltam Alsóörsön, ez a huszadik fesztivál, ezért úgy gondoltam, hogy nem hagyhatom cserben a közönséget. El kellett jönnöm, és amennyit ki tudok hozni magamból, azt meg kell próbálnom, vállalva a kockázatot – mesélte a csütörtök esti bemutató után, amelyre telegyógyszerezve, beinjekciózva érkezett. Kiderült az is, hogy nagyon óvatosan motorozott, bár szerinte a közönség ezt nem vette észre. Néhány megerőltető mutatványt kihagyott a show-ból, amit a dereka nem bírt volna el a mostani állapotában.

Fotó: Molnár Sándor/Napló

A bemutatón az egykerekezések, a hátrafelé motorozás és a tűzön átszáguldás mellett derültséget okoztak az első rész nélküli motorok, és természetesen nem maradtak el a quados produkciók sem. Igazán látványos volt, amikor két quad úgy haladt egymás mellett, két keréken, hogy a sofőrök bukósisakja összeért. Máskor meg csüngtek a szereplők az izmos járműveken a show során. – A fizika szab határt, mert hatan férünk csak el ezen a kis quadon, több embert már nem tudunk felpasszírozni, de azért hat személlyel is nyomjuk mindenféle formátumban a hátsókerekezést – kommentálta Csaba a produkciót. A fő foglalkozását tekintve autós, motoros, gyalogos kaszkadőr elmondta még, hogy egy kétszer ilyen széles, és jobb minőségű aszfalton jóval látványosabb műsorra is képesek lennének, de így is beleadtak mindent, és a közönség is szenzációs volt, mint ahogy az Open Road Fesztiválokon mindig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!