szépségverseny és alkatrészbörze

2019.06.01. 14:58

Veterán járművek randevúztak az Arénánál

Nyolcadik alkalommal rendezték meg szombaton a Veszprémi Veterán Motoros Találkozót és Veterán Alkatrész Börzét.

Molnár Sándor

Fotó: Molnár Sándor/Napló

A szép napsütéses időben sokan kilátogattak az Aréna parkolójába, ahol a régi járművek kedvelői még a Balaton Classic veterán autós túra teljes mezőnyét is láthatták, akik egy szlalompályával itt indították a túrájukat.

A veteránmotoros-találkozó megnyitóján Brányi Mária alpolgármester elmondta, hogy az elmúlt hét év már azt mutatja, hogy a találkozó olyan rendezvénnyé nőtte ki magát, amelyet várunk és amelyre szívesen látogatunk ki. Nem csak a régi autókat és motorokat felújító közösség tagjai, hanem a városlakók közül is sokan kijönnek, hogy évente egyszer közelről megnézhessék ezeket az öreg járműcsodákat.

A Veszprémi Motoros Egyesület által szervezett találkozón megrendezték a veterán motorok szépségversenyét is. Számtalan kincsre lelhettek az ínyencek az alkatrészbörzén, és egy faros, veterán Ikarus busszal nosztalgia városnéző túrákat is szerveztek.

Egy órakor pedig látványos felvonulásra indultak a városba a kiállításra érkező motorosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!