Lombard Pápa

2010.08.24. 10:33

Lombard Pápa: Granát távozott

Pápa - Hétfőn közös megállapodással szerződést bontott a Lombard Pápa Granát Balázzsal. A 25 éves támadó lehet, hogy külföldön folytatja.

Sikos Gábor

Szűkíteni kell a keretet a Lombard Pápánál. Ennek első áldozata a korábban a Nyíregyházát és a Győrt is megjárt Granát Balázs lett.

- Nem lepett meg a dolog. Igazából én már előbb szerettem volna elérni, nem egy héttel az átigazolási szezon vége előtt – mondta el a szerződésbontással kapcsolatban Granát.

- Még nem tudom, hogy hol folytatom. Mindenesetre vannak lehetőségeim, amik között van határon túli csapat is. Igaz akkor sem esek kétségbe, ha ezek nem jönnének össze, mert itthonról is voltak megkeresések – vázolta fel az eshetőségeket a támadó, csapatneveket azonban nem akart mondani.

Tavaly összesen 14 bajnokin lépett pályára, ebből csak egyszer volt kezdő, gólt nem szerzett. Az idei szezonban azonban már nem sokszor jutott szóhoz, sokszor még a mérkőzésre nevezett keretbe sem került be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!