Lombard Pápa

2011.09.20. 08:02

Még mindig átok ül a Lombardon

Szombathely - Öt percre volt a hőn áhított győzelemtől a Lombard Pápa alakulata a rivális Szombathely otthonában, a végén mégis a hazaiak ünnepelhettek.

Sikos Gábor

Döbbent csend és mély letargia uralkodott a vendégszektorban a Haladás_Pápa bajnoki lefújásakor. Az öt perce még önfeledten ünneplő pápai drukkerek csalódottan vették tudomásul, hogy kedvenceik a hőn áhított, rivális elleni győzelem helyett ismét csak vereséget könyvelhettek el a Rohonczi úton.
Drukkereikhez hasonlóan a Lombard labdarúgói is lógó orral hagyták el a játékteret, miközben több mint hatezer Haladás-szimpatizáns felállva tapsolt kedvenceiknek, akik a sírból hozták vissza a találkozót, és fordították végül a maguk javára az összecsapást.

Véber György is értetlenül állt a sajtó rendelkezésére a mérkőzés után, felidéződhettek benne a tavalyi, Kaposvár ellen átélt keserű pillanatok, amikor kétgólos vezetésről sikerült csapatának elszórnia mindhárom pontot.


 
Ám annak ellenére, hogy valóban elkeserítően tud hatni egy nyert helyzetből elvesztett derbi, akadt azért néhány pozitív momentum is a mérkőzésen. A legfontosabb talán az, hogy Ferenczi István a Honvéd elleni gólja után ismét betalált, ami a jövőre nézve biztató lehet. A csatár egyébként felfogadhatná barátját, a sérüléséből lábadozó Dzsudzsák Balázst hivatalos kabalájának, hiszen az Anzsi Mahacskala sztárja most is ott szurkolt a lelátón, mint tette ezt legutóbb, mikor Ferenczi gólt lőtt. Nagy kár persze, hogy ezúttal nem követte győzelem a találatot.

A búslakodásra azonban nincs idő, hiszen a szezonban a Magyar Kupa küzdelmei miatt sűrűsödik a program. Véber együttesének a megye I-es Győrszemerei KSK otthonában kell diadalmaskodnia szerda délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!