Lombard Pápa

2014.11.10. 14:40

Új vezetőedzője van a Lombard Pápának

Pápa - Lengyel Ferenc, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szakmai igazgatója lett a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapatának új vezetőedzője – tájékoztatott Szemán György klubigazgató.

Polgár Tibor

Lengyel Ferenc korábbi NB I-es bajnok futballista nyáron érkezett Pápára és a helyi labdarúgás utánpótlásának vezetője lett. Mint ismert, Mátyus János a hatodik forduló után váratlanul felállt a Lombard kispadjáról, azóta Kovács László kapusedző irányította a bakonyaljaiakat, miközben a klub vezetősége az új vezetőedző megtalálásán dolgozott. Lengyel Ferencet a hétfő délutáni edzés előtt mutatta be a pápai futballistáknak Szemán György. A sportvezetőtől megtudtuk, az új trénerrel határozatlan időre szóló szerződést kötöttek, segítője Marton Miklós, a PELC U-21-es csapatának edzője lesz.

Tóth Péter, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club ügyvezető igazgatója elmondta Lengyel Ferenc és Marton Miklós is megtartja az utánpótlásban betöltött szerepkörét, a PELC-nél rájuk bízott feladatokat a továbbiakban is ellátják.


Lengyel Ferenc a nyáron utánpótlás szakmai igazgatónak érkezett Pápára, most az első ligás Lombard vezetőedzője lett (Fotó: Polgár Tibor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!