Lombard Pápa

2015.02.03. 12:04

Két futballistájával szerződést bontott a Pápa, a kapust kölcsönadnák

Pápa - Kenesei Krisztiánnal és Tóth Gáborral közös megegyezéssel szerződést bontott a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapata.

Polgár Tibor

Kenesei már alá is írt az NB II-es Vasashoz. Tóth Gábor 2007 telén érkezett Pápára, nyolc évig viselte a Lombard mezét. Ősszel 16 mérkőzésen lépett pályára, mindannyiszor kezdő volt. Szemán György klubigazgatótól megtudtuk, a 27 éves védőnek nyáron lejárt volna szerződése, és egyik fél sem mutatott túlzott igényt a hosszabbításra, ezért célszerűnek látták, ha már most télen elválnak az útjaik.

Most már hivatalos: Kenesei Krisztián távozik Pápáról (Fotó: Penovác Károly)

A Lombard Pápa a tavaszi idényre szeretné kölcsönadni harmadik számú kapusát, Markek Tamást. – Szeretnénk fiatal kapusunknak olyan csapatot találni, ahol rendszeres játéklehetőséghez jut, ezért szorgalmazzuk a kölcsönadását – fogalmazott a klubigazgató. Mint mondta, megérkezett Pápára a brazil próbajátékos, Weller Wilson Pereira, aki a szerdai, 13 órakor kezdődő edzőmeccsen nagy valószínűséggel bemutatkozik a Lombardban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!