Lombard Pápa

2015.08.18. 18:48

Sikerre éhes a csapat - Szurkolói ankét a Perutz FC-nél

Pápa - Szerethető, eredményes, és a futballt valóban játszó csapat kialakításán dolgozunk – hangsúlyozta Marton Miklós, a Perutz FC vezetőedzője a nyáron alakult labdarúgóklub első szurkolói ankétján.

Polgár Tibor

Az eseménynek a Perutz Stadion klubháza adott otthont, ahol a drukkereknek bemutatkoztak vezetők és játékosok is. Bocskay László, a Pápai Perutz Futball Club elnöke elmondta, miután kiderült, hogy a megyei első osztályban indulhat a csapat, a klubvezetésnek mindössze nyolc napja maradt, hogy ütőképes játékoskeretet hozzon össze. – A megfeszített munkának köszönhetően  amennyire csak lehetett, felkészültünk a bajnokságra, ahol két okból biztosan nem lesz könnyű dolgunk. Egyrészt kevés időnk volt a felkészülésre, másrészt pedig nem igazán ismerjük a mezőnyt. Éppen ezért türelmet kérünk a szurkolóktól – fogalmazott a klubelnök. Kiemelte: nem szeretnének nagy terheket rakni a csapatra, de nem titkolt céljuk, hogy minél előbb felkerüljenek az NB III-ba. – Az álmunk az, hogy már a következő idényt a harmadosztályban kezdjük meg – fűzte hozzá Bocskay László, akitől megtudtuk, hogy ez idáig több mint 150 bérletese van a csapatnak, ami egyedülálló a megyében.

Bocskay László klubelnök (a kép bal szélén) válaszol egy szurkoló kérdésére az ankéton. Középen Váradi Zsolt gyúró, a jobb szélen Marton Miklós vezetőedző, a háttérben pedig a Pápai Perutz Futball Club néhány labdarúgója 
Fotó: Polgár Tibor

Marton Miklós ugyancsak türelmet kért a szurkolóktól. A vezetőedző elárulta, van lemaradásuk a felkészülésben, ezért az elképzeléseit és az edzéseken gyakoroltakat 90 percig még nem tudják megvalósítani a Perutz játékosai. – Igyekszünk egy szerethető, eredményes, a futballt valóban játszó csapatot kialakítani, amely a szurkolókat és a játékosokat összehozza. Minél többet játszunk, annál jobb lesz az erőnlétünk is – mutatott rá Marton Miklós. A tréner a játékoskeretet bőnek nevezte, ugyanakkor megjegyezte, hogy a labdarúgók tudása nem egyforma, sokaknak fejlődnie kell ehhez a szinthez. A szurkolói ankét hátralévő részében bemutatkoztak a Perutz FC jelen lévő futballistái, illetve a drukkerek feltehették kérdéseiket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!