Lombard Pápa

2012.03.07. 18:42

A Pápa elérte a minimumot - Döntetlen után a Lombard ''nyert''

Pápa - A labdarúgó Liga-Kupában a legjobb négy közé jutás reményében lépett pályára a Lombard és a Kaposvár. A hazaiak örülhettek a továbbjutást jelentő döntetlennek.

Novothny Ottó

Lombard Pápa_Kaposvár
1:1 (0:1)
Pápa, 300 néző. V.: Radványi. Lombard Pápa: Szűcs - Enyingi, Tóth G., Dóczi (Balogh), Présinger  - Quintero, Arsic (Németh), Inutile  Csepregi (Gyömbér), Csermelyi (Lovrencsics), Szilágyi (Benkó). Edző: Bene Ferenc. Kaposvár: Posza - Szedlák, Dialo, Janvari (Pavlovics), Böle - Bank, Katona (Grumics), Major, Haruna (Kovács) - Fenyvesi (Farkas), Addo. Edző: Sisa Tibor.
Gólszerző: Addo 14., Benkó 50. perc.

A pápaiak a kezdést követően azonnal támadni kezdtek, mégis meglepetésre az ellenfél szerzett vezetést. Dóczi felszabadító rúgása odapattant Addo elé, aki azonnal előnyt szerzett. A házigazdákat ez nem zavarta meg, továbbra is kapujukhoz szorították riválisukat és sorozatban dolgozták ki a helyzeteket.

Fordulás után Lovrencsics beadásából Benko fejjel egyenlített. A változatlanul időnként rendkívül durván játszó kaposváriak közül Dialo Dóczit szándékosan letalpalta (tizennégy centis seb keletkezett a lábán, azonnal le kellett cserélni), a rendkívül indiszponált játékvezető mégis csak sárga lappal "jutalmazta" a belépőt. Később (65. perc) a bíró második sárga lappal kiállította a kaposvári futballistát.


Sorsolással folytatódnak az izgalmak

A Liga-Kupa legjobb négy csapata közé a Debrecen, a Videoton és a Lombard Pápa jutott be.
Bene Ferenc természetesen elégedett volt a cél elérésével, vagyis a to-vábbjutással. Ugyanakkor tény: a csata mindkét szereplője tartalékolt a hétvégi bajnoki összecsapásra, hiszen szombaton a Lombard Pápa látogat Kaposvárra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!